Lakei en Hofdame
Het verschil tussen binnenkomen en entree maken!
Dat is precies waar de lakeien en hofdames van Lokate voor zijn!
Subtiele aanstekelijke humor, passende ordentelijke truttigheid op hoog niveau.
Dus wanneer u uw gasten dat koninklijke gevoel eens echt wil laten beleven of uw feest naar hoger gelegen niveau wilt laten stijgen, ver tot boven het gepeupel uit dan hebt u beslist een bekwaam lid van onze hofhouding nodig.

Magiër (een waarzegger met een vleugje magie en tovenarij)
Een Mysterieuze man treedt binnen op uw feest.
Hij bekijkt en doorziet u en uw gasten, hij neemt plaats in een donker hoekje van de zaal achter een tafeltje waarop een oud stompje brandende kaars en wat wierook moeten zorgen voor de stemming.
Hij wacht op hen die hem gaan bezoeken, als door een magneet aangetrokken komen de eerst nieuwsgierigen aangelopen. En wat zij te horen en te zien krijgen vergeten ze nooit meer! Doormiddel van zijn magische kaarten krijgt een ieder te horen wat voor hem of haar de toekomst gaat brengen. Daarnaast is hij instaat om een aantal verbazingwekkende toverkunsten zien.

Waarzegster
Een stijlvolle act met verbazende werking. Een mysterieuze waarzegster, voorspelt uw toekomst doormiddel van haar kaarten of handlezen.
Ook mogelijk inclusief haar waarzegsterstent.

De tafelentertainer
Onze tafel entertainer is meer dan alleen een tafelgoochelaar, dit is een heel bijzondere entertainer! Niet zoals u misschien gewent bent in smoking gehuld.
Al meer dan 18 jaar is hij beroepsmatig actief onder de naam: De Druif
Een stuntelig broekie dat heel zenuwachtig op uw feest verschijnt. Met een unieke mimiek en zo stuntelig dat alleen dit beeld al flink op de lach spieren werkt! U zult op het eerste gezicht niet veel bijzonders van hem verwachten. Schijn bedriegt want terwijl het publiek er met de neus boven opzit gebeuren er dingen die gewoon onmogelijk moeten zijn! Dit moet u gewoon gezien hebben!

Ballonnenclown (voor volwassenen)
Voor ballonnen ben je nooit te oud!
Zeker niet als een grote verscheidenheid aan ballonnen het middelpunt zijn van een unieke act. Er wordt met de ballonnen veel meer gedaan als alleen maar hondjes maken. Unieke goocheltrucks met ballonnen gecombineerd in een schitterende act.
Door een CBA* erkende clown.
*Certified balloon artist (7e van Nederland)!

Zwerver(s)
Harry van Biesheuvel II is de naam van een persoon die zeer nadrukkelijk aanwezig is. Hij zegt bekend te zijn met uw gezelschap en weet zeer zeker dat hij is uitgenodigd op het feest. Hij schuwt zich verder niet, kent iedereen, praat met uw gasten of hij ze al jaren kent en is vies! Maar hij weet de stemming er wonder boven wonder goed in te brengen! Gerda Brenninckmeijer is de naam van een vroeger zo’n mooi en trots meisje, maar ze heeft veel pech gehad in het leven. Ze tof de verkeerde vrienden en raakte op het verkeerde pad. Ze lijkt zo onschuldig en schattig… Maar pas op schijn bedriegt. Ze weet aan te pappen met de rijke mannen en vrouwen om zo een graantje mee te pikken van hun succes.

Ludieke Bingo
Een nep Hagenees met nepgouden horloge en nep accent komt even een bingootje draaien.
Zeer vermakelijke act met echte prijzen.
Zoals bloemenkrans, bellenblaas, zakje spekjes maar ook horloges, auto’s en zwembaden.

Muzikale Bingo
Een avond vol vermaak en muziek.
Heerlijk mee zingen met de foute nummers, de guilty plesures en de Nederlandse mee stampers. En staan de nummers of je bingokaart dan mag je ze weg strepen strijd mee voor de meest waardeloze prijzen.
Volledig verzorgde muziekbingo met geluidsversterking, microfoon en de nodige prijzen en bingokaarten.

Schoonmaakster
Een grandioze act tijdens uw feest nodig?
De schoonmaakster maakt het mogelijk! Ze begint wanneer mogelijk buiten met de ramen. Ze probeert echt de aandacht bij haar werk te houden maar gedreven door haar natuurlijk instinctieve nieuwsgierigheid kan ze het niet helpen dat ze zich vermaakt met het aanschouwen van uw gasten. Ze bedenkt dat wanneer ze haar werk binnen voortzet ze vast meer van de stemming kan genieten. Maar ook de plintjes vergeet ze snel. Haar publiek is veel interessanter. Met een smoesje dat de tafels even een doekje nodig hebben komt ze bij hen. En wanneer ze dan het woord krijgt hoeft het publiek niets meer te zeggen!
Zelfs de roddelbladen komen er aan te pas om te kijken wat er voor hen in de sterren staat. Dat belooft wat want… Dit is nog maar het begin!

De toiletjuffrouw
Door properheid gedreven wordt het toilet elke keer door haar weer schoon gewreven.
Maar denk niet bij het laatste vel wanneer de toiletjuf komt dan redt ze het wel.
Wanneer onze toilet juf eenmaal het toilet heeft toegeëigend dan zal het er wel even een stuk gezelliger zijn. Want niets zo charmant als een spreuk aan de wand. Maar een is niet genoeg.
Je ziet door de spreuken het toilet bijna niet meer. Of zou het komen door de mooie nepbloemen en de leesboekjes en tal van geurtjes. Of is het meer de versieringen aan de spiegel de nepbeeldjes of een van de vele andere versieringen wat het zo gezellig maakt?
Nee hoor het komt door de toilet juf zelf want die is meer aanwezig dan welk ander prulletje ook.

De brandweer
Komt op uw feest voor de periodieke controle B.R.A.N.D. Bijzonder Rampvermijdende Attentieoproep Noodzakelijk Denken!
Iemand last van een binnenbrandje? Of is er iemand van de kook. Brandend van verlangen?
Met de brandweer er bij loopt het allemaal met een sisser af. Zand er over!
Naast de algemene preventie oefening zal ook een ieder op uw feest persoonlijk worden gecontroleerd op brandveiligheid!

Bedienden
Wanneer deze gekke bedienden binnenkomen lijkt er niets aan de hand te zijn, maar dat verandert heel snel! Ze zijn vast wel ergens goed in, maar beslist niet in serveren. Ze zijn het glad vergeten of halen al struikelend halsbrekende toeren uit. Daarbij bepalen zij zelf de duur van hun pauze en de invulling ervan. Al met al weten zij uw gasten kostelijk te vermaken met hun ietwat vreemde, maar vooral hilarische gedrag.

De Piccolo
Neemt u het hem maar niet kwalijk, het is zijn eerste keer. (elke keer weer)
Zo zenuwachtig en hopend dat hij het goed doet! Maar elke keer gaat er weer wat verkeerd. Hij is ook zo nerveus, maar wel op een manier dat niemand hem dat kwalijk neemt. Prachtig om te zien en nog leuker om deelgenoot te zijn. Echte eerlijke humor!

De garderobe mevrouw
Zorgt voor uw jas op het moment dat u hem uittrekt! Het is haar lust en haar leven.
“Zal ik uw jas maar even aannemen meneer, ik hang hem op nummertje 16 dat is hier vooraan, kijk. U kunt hem weer makkelijk terug vinden vanavond. U heeft de waarde volle spullen er toch wel uitgehaald toch! Anders moet ik dat straks weer doen en ik ben toch al zo druk.”
Ze is zo druk aan het kletsen tijdens haar werk, dat ze u een beetje doet denken aan de altijd zo populaire schoonmoeder. Zit uw dasje goed, geen pluisjes, haar netjes, schoenen gepoetst.
Advies!
Bewaar uw nummertje wel goed! Anders kunt u wel eens problemen krijgen bij het terug vinden van uw jas!

Heraut
De heraut van Lokate Organisatie & Entertainment Groep zal statig op zijn bazuin blazen wanneer u gasten arriveren, waarna hij persoonlijk in vol ornaat zal zorgen voor een koninklijk ontvangst.